image

NIEUWSBRIEF 2 Westwaarts

20-12-2019

Het kerstreces is in zicht, de sloopwerkzaamheden gaan voorspoedig en lopen op schema. Tijdens het kerstreces van zaterdag 21-12-2019 tot en met zondag 05-01-2020 zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden.

De kantoren aan de Westwaarts zijn gestript tot op de zandcement dekvloeren na. Vanaf maandag 6 januari 2020 start het sloopbedrijf met het machinaal verwijderen van de dekvloeren. Dit neemt naar verwachting ongeveer 12 werkdagen in beslag en zal de piek zijn in de overlast.

Op maandag 6 januari 2020 word tevens een deel van de glazen luifel in de winkelstraat gedemonteerd om een stalen bouwsteiger te kunnen plaatsen. In navolging van deze werkzaamheden zal gestart worden met het plaatsen van de bouwsteiger. De steiger is onder andere nodig om de bestaande kozijnen te kunnen vervangen. En een veiligheid te kunnen borgen. De witte stalen gevelbekleding word gesloopt en vervangen door nieuwe moderne gevelbekleding en aluminium kozijnen.

image

Opzet van het bouwsteiger

De bouwsteiger kan pas worden verwijderd als alle werkzaamheden zijn afgerond. Dit is voor de veiligheid van het winkelend publiek, maar ook voor de mensen die de werkzaamheden uitvoeren.

De doorlooptijd van de werkzaamheden met steiger is maximaal 20 weken, waarbij de steiger in drie fasen van rechts naar links wordt gedemonteerd

Door middel van markeringen op de steiger zullen de winkels zichtbaar zijn.

Vanaf 6 januari wordt een 2 wekelijke werkomschrijving gemaild en gepubliceerd op de site.

Mocht deze nieuwsbrief u anders dan per mail hebben bereikt en wilt u in het vervolg ook nieuwsbrieven over de voortgang van het project ontvangen. Schrijf u dan in via onderstaande website.

www.transformatie-stadshart.nl


image
Wilt u geen informatie van ons per e-mail ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.