image

Transformatie Stadshart

Beste,
Misschien is deze mail niet bij u binnengekomen of aan uw aandacht ontsnapt. Daarom versturen wij deze nog een keer.

NIEUWSBRIEF 1

06-11-2019

Op 18 november zal Ouwehand Bouw starten met de interne sloopwerkzaamheden van transformatieproject Westwaarts even, in januari 2020 zal gestart worden met sloopwerkzaamheden aan Het Rond.
De sloopwerkzaamheden betreffen onder andere het verwijderen van bestaande sanitaire ruimtes, scheidingswanden, dekvloeren en systeemplafonds in de gebouwen. Het sloopwerk aan Westwaarts zal zes tot acht werkweken in beslag nemen en naar verwachting gereed zijn tegen het einde van januari 2020. Om overlast te beperken zal het afvoeren van (sloop)afval en het aanvoeren van nieuw materiaal hoofdzakelijk plaatsvinden via de achterzijde van de gebouwen.

Na de leegsloop kan het echte bouwen beginnen. Zo worden er onder andere nieuwe wanden, installaties en kozijnen geplaatst. Tijdens deze werkzaamheden zal eventueel overlast naar verwachting minder zijn.

Bouwwerkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07:00uur en 16:30uur.

Tijdens het kerstreces van zaterdag 21-12-2019 tot en met zondag 05-01-2020 zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden.

Binnenkort volgt een tweede nieuwsbrief, bijvoorbeeld zodra bekend is wanneer er werkzaamheden plaatsvinden aan de gevels of wanneer steigers geplaatst worden.

 

Mocht deze nieuwsbrief u anders dan per mail hebben bereikt en wilt u in het vervolg ook nieuwsbrieven over de voortgang van het project ontvangen. Schrijf u dan in via onderstaande website.

www.transformatie-stadshart.nl


image
Wilt u geen informatie van ons per e-mail ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.